Paste cu vinete și roșii

Pastele cu vinete și roșii sunt foarte gustoase și sănătoase. Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar prepararea lor nu te ține mult în bucătărie. Vinetele au un conținut scăzut de zaharuri, un număr mic de calorii, alungă insomniile și stările de nervozitate și previn bolile cardiovasculare.

ol

Porții: 2

Timp de preparare: 15-20 min

Dificultate: ușor

Ai nevoie de:

– 150 grame de paste

– o vânătă mică

– o roșie

– un fir de ceapă verde

– cremă de brânză (eu am folosit crema de brânză cu verdețuri de la Delaco)

– sare

– ulei de măsline

– oregano

oliMod de preparare:

1. Pune pastele în apa fiartă în prealabil. Adaugă un vârf de sare și puțin ulei de măsline. Lasă-le să fiarbă conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

2. Curăță vinetele de coajă și taie-le fâșii, cam de 4 cm lungime. Taie roșia cubulețe și toacă ceapa verde.

3. Într-o tigaie, pune o lingură de ulei de măsline. După ce s-a încins, adaugă vinetele și lasă-le pe foc circa 7-8 minute.

4. După ce vinetele sunt aproape gata, adaugă roșia și ceapa verde.

5. Condimentează după gust cu sare și oregano (sau alte condimente care îți plac).

6. Lasă ingredientele pe foc încă 5 minute. Nu uita să amesteci pentru a se întrepătrunde aromele.

7. După ce pastele s-au fiert, strecoară-le și pune-le într-un bol adânc. Adaugă crema de brânză (2-3 linguri) și amestecă bine.

Servește pastele cu vinetele și roșiile.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s